Telefonszám

Hívj minket!

+36 30 458 6407

Email

Küldj üzenetet!

info@kartevok.hu

ajánlatot kérek

Az ágyi poloska. Mit tehetünk ellene?  

 

A világon az egyik legnehezebb dolgok közé tartozik, hogy megszabaduljunk az ágyi poloskától. Nagyon sok kellemetlenséget tud okozni. Ha egyszer bekerül egy háztartásba ellepik az ágyat, a kanapét és még a ruhákat is.  

Mi kell tenni annak érdekében, hogy megszabaduljunk tőlük végleg? Milyen kezelésre van szükségünk a tartós eredmény érdekében? 

Minden olyan irtószer, ami a boltok polcairól megvásárolható, soha nem fog végleges megoldást nyújtani a poloskák ellen. Elpusztítják azokat az példányokat, melyekkel közvetlenül érintkezik a spray, de az esélye annak, hogy elérje a létező összes rovart a lakásban nagyon kevés. Egy alkalmas kezelés nem elég ahhoz, hogy teljesen kiirtsuk a poloskákat. Ezért van szükség több kezelésre. A poloska által lerakott petékre nem hatásos az irtószer. Ez csak a kifejlett példányokat pusztítja el. Szakértelem hiányában nem biztos, hogy felismerjük a poloskát, illetve annak lerakott petéit. 

Az erős hatóanyag tartalmú vegyszerek potenciálisan veszélyesek a nem megfelelő használat esetén. Szakember bevonása nélkül nem célszerű neki állni egy otthoni poloska írtásnak. A fertőzést könnyen elterjesztheti a környezetében, ha nem elég óvatos.  

A szakembereink a megfelelő megoldást nyújtanak a probléma kezelésére. Tegye fel kérdéseit egy esetleges probléma megoldásokkal kapcsolatban. Tájékozódjon arról is miként kerülhető el, hogy az ágyi poloskák megjelenjenek otthonaikban és hatalmas felfordulást okozzanak. 

Kellemetlen, viszkető csípésük miatt sokan irtóznak a rovaroktól. Az ágyi poloskával kapcsolatban is igy van ez. Egészségügyi szempontból csípésük nem életveszélyes. Okozhatnak kellemetlen allergiás reakciókat a bőrön. 

Kezelésüket illetően több lehetőség is van. Oxigén elvonással, kémiai kezeléssel (gáz, permetezés, spray) és hőkezeléssel (hideg-meleg) lehet a legcélszerűbben védekezni a poloskák ellen.  

Magyarországon a kémiai rovarirtó szerek alkalmazása a leggyakoribb eljárási formák egyike. A permetezéssel és a köztudatban rosszul rögzült “gázosítással” történt irtás hasonló elven működik. Mindkét esetben a permetszert a helyiségben található felületekre juttatjuk. Különbség csak a permetben lévő cseppek méretében van. A felsorolt módszerekkel a legapróbb repedésekbe jut el a vegyszert. Megbújó rovart elérünk vele. 

Budapesten és környékén vannak a legnagyobb számban jelen az ágyi poloska fertőzések. Lépjen minél hamarabb kapcsolatba velünk ha poloska problémával találta szembe magát.  

kérj ajánlatot telefonon vagy online!

Ajánlat +36 30 458 6407 ajánlatot kérek Ajánlatot kérek

Amiért megéri minket választani

Több éves szakmai tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Azonnali kiszállás

A szolgáltatásinkat igénybe vevő ügyfelek problémáját a lehető legrövidebb időn belül megoldjuk.

Garanciát vállalunk

Szolgáltatásainkra garanciát vállalunk.

Hatékony megoldást nyújtunk

A piacon elérhető leghatékonyabb eszközökkel dolgozunk.

Monitoring rendszer

Nyomon követjük és ellenőrizzük az kárevőirtás sikerességét.

Kérjen ajánlatot online, most!