Telefonszám

Hívj minket!

+36 30 458 6407

Email

Küldj üzenetet!

info@kartevok.hu

ajánlatot kérek

Vegyszermentes írtás

A szakszerű vadászgörényes patkányirtás során természetes módszerrel történik a rágcsálóirtás. A vadászgörények és kutyák együttes kombinációja biztosítja, hogy a terület rágcsáló mentes legyen.  

Egészségügyi gázmesterek kollégáinkkal arra az elhatározásra jutottunk, hogy tapasztalatainkat és szaktudásunkat felhasználva egy olyan rágcsálóirtási tematikát alkalmazunk. Ami környezetbarát szemléletű. A kártevők kifinomult alkalmazkodó képességével szemben is hosszú távon tudja biztosítani az elvárt eredményességet. 

Az előző évek során számtalan esetben tapasztaltuk, hogy a patkányok rendkívül sok kárt okoznak a magánterületeken és a gazdasági területeken. A folyamatos rágcsálóirtás elengedhetetlen a szaporulat megfékezése érdekében. Egy alkalommal nem elég megtenni a beavatkozást. A patkányok gyorsan megtelepednek újra és rövid időn belül el is szaporodnak. 

A fenntartható védekezési rendszer kialakítása az ügyfeleinknél a természetes, biológiai védekezési módszereket helyezi előtérbe. Mindezt annak érdekében, hogy a kártevők elleni védekezés hosszú távon eredményes legyen. A vadászgörényes patkányirtás széles körben alkalmazható rágcsálóirtási módszer A vadászgörényes és vadászkutyás patkányirtás egy módszer. Mint minden módszernek vannak előnyei és hátrányai.  

A vadászgörények olyan erős patkányfertőzöttségeket tudtak felszámolni, melyeket más szakemberek és kártevőirtó szerek nem voltak képesek. Szolgáltatásunk egy szervezett és biztonságos rágcsálóirtást tartalmaz. Ügyfeleinknél az interneten olvasott és a házi praktikákra alapozva próbálták kialakítani a védekezést mielőtt minket felkerestek.  

A különböző házi praktikák közé tartoznak az ultrahangos és elektromos készülékek - melyek semmilyen hatással nincsenek a patkányokra - a ragasztólapos csapdák - melyekről a ragasztó szagát már előre érzik a patkányok elkerülik - az élve fogó csapdák. Azt javasoljuk, hogy Ön kerülje el ezeket a próbálkozásokat és keressen fel bennünket minél hamarabb. 

A patkányirtásra a boltban kapható mérget ne helyezze ki az otthonában. Ezek sem formulaijuk, sem hatóanyag tartalmuk miatt nem lesznek jók a rágcsálók ellen. 

A magánházak és háztáji gazdálkodások állandó és visszatérő károsítója a patkány.  Budapesten a csatornahálózatban, vidéken a kertekben, a tartott állat környezetében jelennek meg. Alaptalan az a félelem, hogy házi kedvenceink  a  kihelyezett rágcsálóirtó mérgeket elfogyasztva elpusztulhatnak. Ennek ellenére, továbbra sem ajánljuk a méreg kihelyezését. 

A kertes házakban és a társasházakban gyakran bukkannak fel a rágcsálók. Ezekben az esetekben okos döntésnek bizonyul a vadászgörény és vadászkutya általi irtás. Ez azonnali megoldást biztosít, rövid idő alatt. A rágcsálóirtószerek esetében szükséges megvárni, ameddig a patkány felfedezi és elfogyasztja a patkányirtószert. A méreg nagyon lassan fejti ki hatását. A késleltetés egy tulajdonsága az irtószereknek. A méreg hatásának kialakulása általában az állat tömegétől is függ. Körülbelül 5-7 nap elteltével valahol számunkra nem látható és hozzáférhető helyen az állat elpusztul. A patkányok járványokat és fertőzéseket terjesztő állatok. Ezért van a lehető leggyorsabb beavatkozásra szükség a környezetünk védelme érdekében. Az ilyen esetekben, megfelelő megoldás a görényes és vadászkutyás patkányirtás. A görényes és kutyás vadászat azonnal megoldja a problémát. 

 

    • A legmagasabb szintű követelményekhez illeszkedő rágcsálók elleni védekezési rendszer 
    • Irtószermentes monitoring rendszer üzemeltetés 
    • Egyedi dokumentáció 
    • Hatékony egérirtás/patkányírtás és megelőzés 
    • Gyors segítség, tanácsadás 
    • Megbízható és tapasztalt szakemberektől 
    • Környezetbarát technológia 

 

chemicals-gb8fb0f582_1280.png (277 KB)

 

 

A kártevőírtás a következő lépések alapján történik:  

 

 1. Az ügyfél és igényei felmérése 

A helyszíni szemle alapján meghatározzuk a kialakult helyzet súlyosságát. Az előforduló kártevőket azonosítjuk és meghatározzuk elszaporodásuk mértékét. Felmérjük a kockázatokat. 

 1. Munkaterv készítése

Munkaterv készítése a jogszabályi előírásoknak és a HACCP követelményeinek megfelelően.  Valamint az önként vállalt minőségbiztosítási rendszereknek (ISO 22000, IFS, AIB, BRC stb.) megfelelően. 

 1. Ajánlatkészítés

Az ügyfél igényeire szabott egyedi ajánlatot készítünk. Az ajánlat tartalmazza a kártevők elleni védekezéshez használt írtószerek és szerelvények telepítését, valamint a monitoring tevékenységet. 

 1. Munkavégzés

Az elfogadott kártevő elleni mentesítési terv megvalósítása. Egyedi dokumentációs csomag készítése.  

 1. Ellenőrzés

A monitorozás segítségével meghatározzuk a rágcsálóírtás hatékonyságát. A monitorozást követően is fenntartjuk a kártevő mentes állapotot. Jelentést készítünk ügyfeleink számára. 

 

Kérjen ajánlatot online, most!