Telefonszám

Hívj minket!

+36 30 458 6407

Email

Küldj üzenetet!

info@kartevok.hu

ajánlatot kérek

Társasházak kártevőirtása

A társasházak kihívásokat jelentenek a kártevőirtás és rágcsáló mentes környezet fenntartás során. A kártevőknek élelmet, vizet és menedéke keresnek, ami elengedhetetlenül szükségük a szaporodáshoz, fejlődéshez, életben maradáshoz. 

A lakóépületekben és társasházakban minden feltétel adott. Alapvetően minden épület alkalmas a kártevők akadálytalan bekerülésére. A kártevők bekerülnek az épületbe ott könnyedén képesek helységről helységre mozogni. Jelenlétükkel zavart keltenek, de ami még rosszabb, hogy súlyos fertőzéseket okozni. Léteznek olyan kártevők, melyek az épületben is kárt okoznak. Ilyen például a farontó rovarok, rágcsálók. A szakemberek módszertanilag és infrastrukturálisan is felkészültek a lakásokban előforduló rágcsálók végleges kiirtására.  

A társasházakban a hatékony rágcsálóírtás csak akkor működik, ha kollektíven, minden lakó hozzá járul, hogy az otthonukba is el legyen végezve az irtás. Sok esetben előforduló gond szokott lenni, hogy a kártevőirtás során egy-egy lakó elzárkózik az irtástól. A lakónak az életkörülményei nem alkalmasak az általános eljárások alkalmazására. A lakók munkahelyi akadályok miatt az előre kiírt időpontban nem tudnak otthon tartózkodni. Az is előfordulhat, hogy a társasház nem kívánja az irtás teljes költségét saját maga kifizetni. Bizonyos bérlemények műszaki és higiéniai állapota a kártevők megtelepedését és elszaporodását segíti elő.  

A társasházak hatékony kártevőirtása akkor valósulhat meg a legnagyobb eredménnyel, ha az irtás teljes körű és kiterjed az épület teljes területére és a lakásokra is. Ügyfeleink visszajelzései azt mutatják, hogy az általunk kínált kártevőirtási szolgáltatás a lakók részéről elégedettséget és kártevőmentes állapotot eredményeznek. A legtöbb esetben, a helyes irtószer választás és a megfelelő technológia, valamint az idő, amit rászánunk minden ügyfelünk problémájára meghozza a kívánt eredményt. 

Az első lépés, minden esetben, ha valaki az otthonában találkozik rágcsálóval, akkor elkezd házi praktikákhoz folyamodni. A kereskedelmi forgalomban kapható irtószerekkel és számtalan népi módszerrel gyakran sikertelenek a próbálkozások. A szakképzetlen emberek nem rendelkeznek azzal a biológiai, toxikológiai és technológiai tudással, ami szükséges ahhoz, hogy a védelem hatékony legyen. Az adott kártevő irtásához szükséges, valamint a teljes fertőzésnek csak egy töredékét kezelik. Legtöbb esetben azt sem megfelelő alkalmazásban végzik el. A fertőzött társasházak esetében átgondolt és minden területre kiterjedő szervezésre és kivitelezésére és montírozásra van szükség. A lakóépületekben változatosan búvó, fészkelő, élelemforrások felkutatása és átvizsgálása nem egy egyszerű folyamat. A szakembereink rendelkeznek olyan elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal, melynek segítségével hatékonyan térképezzék fel az adott lakóépület.  

Cégünk szakemberei rendelkeznek a szükséges felszerelésekkel minden kártevőirtási munkához. Széleskörű ismeretekkel és kimagasló gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Ezek a tapasztalatok megkönnyítik a gyors és eredményes kártevőmentesítési eljárást. A tapasztalt szakembereink tudják, hol kell keresni a kártevőket. A nemkívánatos látogatókat a lehető leghatékonyabban tudják eltávolítani. Szakembereink által alkalmazott eszközök és kártevőirtó készítmények a legbiztonságosabbak. A használt anyagok semmilyen káros hatással nincsenek a háziállatokra, az emberekre vagy a környezetre.  

Szakembereink segíthetnek az integrált kártevő mentesítési terv (IPM) kidolgozásában.  


 

architecture-g55d2881bf_1280.jpg (251 KB)

 

 

Integrált kártevő mentesítési eljárás  

Mit jelent az IPM? Az integrált kártevő mentesítés egy olyan stratégia, mely során a rendelkezésre álló összes módszer és alkalmazható eljárás egyesítésre kerül. Mindezt annak érdekében, hogy az adott célkártevők egyedszámát egy olyan küszöbszintre legyen csökkentve, mellyel már gazdasági károkat nem okoznak és az emberre nem jelentenek veszélyt.  

Vállalatunk szakemberei a kártevők kívánt küszöbszint alatt tartását az IPM program folyamatos fenntartásával tudják biztosítani. A stratégiai együttműködés során a területen tapasztalt teljeskörű információkat használjuk fel a kártevők elleni védekezésben. Az információkat a rendelkezésre álló kártevőirtó módszerekkel kombináljuk. Ez azt eredményezik, hogy a legkevesebb irtószer felhasználás mellett is magas hatékonysággal védekezünk a kártevők ellen. 


Hogyan működik az IPM program? 

Az IPM nem egy kártevőirtó módszer. A kártevőirtó szakemberek értékelésének, döntéseinek, megfigyeléseinek és ellenőrzésének sorozata. Az IPM stratégiai lényege, hogy a folyamatos ellenőrzéseket helyezi előtrébe. A hatékony ellenőrzés végzéséhez a korábbinál nagyobb szakmai felkészültségre van szükséges. Az integrált kártevőirtás során a kémiai, a fizikai és a biológiai módszerek kombináltan kerülnek felhasználásra. 

Kérjen ajánlatot online, most!