Telefonszám

Hívj minket!

+36 30 458 6407

Email

Küldj üzenetet!

info@kartevok.hu

ajánlatot kérek

Szállás és vendéglátás kártevőirtás

A szállodák számára a kértevők elleni védekezés kiemelten fontos. A szállodákba többféle képen jutnak be a kártevők. A közvetlen környezetből, vendég által és a beszállított termékek által. A szállodák tekintetében a kártevők sokszínűsége miatt a védekezési rendszerek kialakítása elengedhetetlen.  

A hostelek, apartmanok, hotelek és szállodák tekintetén az eljárás során az egyik legfőbb szempont a diszkréció. Szakmai csapatunkkal biztosítjuk a szakmailag felkészült és diszkrét megjelenésű ügyfeleket. A szolgáltatás során működészavart a lehető legkevesebb ideig okozunk. Prémium kategóriás írtószerek és eszközök állnak a rendelkezésünkre a kifogástalan munkavégzéshez. A kártevők megjelenése után gyorsan, hatékonyan és diszkréten végezzük el a munkát.  

A közvetlen környezetből legtöbbször a légy, a hangya, rágcsálók, csótányok jutnak be a szállodákba és a vendéglátóipari egységekbe. A csótány, a moly, az ágyi poloska behordozással jut be a szállodákba és vendéglátóipari egységekbe. A jogszabályi előírásoknak megfelelően, évente két alkalommal kötelező rágcsálóírtást kell végeztetni ezekben a létesítményekben.  

A rágcsálóírtást írtószeres kezeléssel végezzük. Ilyenkor legyen szó bármilyen nagy területű szállodáról vagy vendéglátóipari egységről, az írtást egy nap kell elvégezni mindenhol, az épületen belül.  
A kártevők típusának és mennyiségének a meghatározása után kiválasztjuk a megfelelő írtószert és ezáltal ennek mennyisége is meghatározásra kerül. A permetezés ebben az esetben a legjobb módszer. A kártevők feltételezett tartózkodási helyét és vonulási útvonalát kell első körben lepermetezni. Ezek után jöhet az összes többi rész. A kártevőírtás után a legcélszerűbb a védekezést kialakítani.  

Egy előre meghatározott programterv nagyon fontos a munkavégzés során. Ezáltal kerülhető el a dolgozókra és a területre gyakorolt fölösleges toxikus hatás.   


kitchen-g565e4db96_1280.jpg (190 KB)

 

Az irtás menete 

 

Lehetőség szerint előtérbe kell helyezni az irtószer mentes eljárások alkalmazását. Ezek többnyire a megfigyelés és a különböző típusú mechanikai eszközök alkalmazásával lehetséges. A rágcsálók ellen a befogás és a ragasztós csapdák alkalmazása javasolt. A mászó rovarok ellen a ragasztós csapdák felhasználása a leghatékonyabb módszer. A legyek elleni védekezésnek nagyon sok módszere ismert. A repülő rovarok elleni védekezés egyik módja, hogy épületen belül ragasztólappal ellátott elektromos rovarcsapdát helyeznek el. Az elektromos rovarcsapdák funkciójukkal eleget tesznek a jogszabályi kötelezettségnek. Ez egyúttal a csótányokra és rágcsálókra is vonatkozik. A kártevőirtó szakember által kidolgozott programtervben meghatározásra kell kerülnie a megelőzési, az ellenőrzési és az ellenőrzés során rovar fertőzöttnek talált helyeken szükséges irtási feladatoknak. Ezen felül az előre tervezett munkavégzések időpontjainak. 

A csapdák kisebb egyedszámú kártevőfertőzöttség felszámolására alkalmasak. Nagyobb egyedszámú fertőzés esetén minden esetben szakember beavatkozása szükséges. A csótányok és rágcsálók esetében, amennyiben nincs programterv, évente két alkalommal a fertőzöttségtől függetlenül irtószeres kezelést kell elvégeztetni. A madarak távoltartása és megtelepedésük megakadályozása is része a kártevők elleni védekezésnek.  

 

A kártevőírtás a következő lépésekből áll:  

  1. Helyszíni felmérés - felmérjük a helyszínt, azonosításra kerül a kártevő és annak mennyisége az adott területen. Kockázat felmérés.  
  2. Munkaterv készítés - munkaterv készítése a jogszabályi előírásoknak megfelelően 
  3. Ajánlatkészítés - igényre szabott egyedi ajánlat. Tartalmazza a kártevők elleni védekezésben használt írtószereket, szerelvényeket és azok telepítését és az után követést.  
  4. Munkavégzés - a kártevő irtási terv kivitelezése.   
  5. Ellenőrzés - végrehajtjuk a monitorozást és fenntartjuk a kártevő menetes állapotot. A kártevőírtás hatékonysásának növelése.  

 

Ha szeretné elkerülni a kártevők elszaporodását vendéglátói egységében vagy szálloda és apartmanjaiban, válasszon Ön is szolgáltatásunkat. Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kártevők elleni védekezés területén. Ha megjelennek a kártevők, fontos a gyors reakció. Amikor észleli a jeleket, minél hamarabb keressen fel minket. A legkorszerűbb módszerekkel és anyagokkal végezzük el a rágcsálóírtást. Mindezt gyorsan és kedvező áron.  

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és cégünkre szeretné bízni a kártevők elleni védekezést és kérdés merülne fel Önben, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken vagy kérjen írásos árajánlatot.  

Kérjen ajánlatot online, most!