Telefonszám

Hívj minket!

+36 30 458 6407

Email

Küldj üzenetet!

info@kartevok.hu

ajánlatot kérek

Intézmények kártevőirtása

A kártevők elleni védekezésre a szociális- és gyermekvédelmi, egészségügyi, oktatási és kulturális intézményekben kiemelkedően szükség van. A rágcsálók bárhol megjelenhetnek, és jelentős károkat okozhatnak. A megelőzés és a gyors reagálás sokat segíthet a károk minimalizálásában. 

A cégünk kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezik a szociális- és gyermekvédelmi intézmények, valamint a kormányzati épületek, a büntetés- végrehajtási intézetek. A magas biztonsági követelményű létesítményekben történő kártevőirtásban kiemelkedő védelmet nyújtunk.. Ezekben a létesítményekben történő munkavégzést a magasan képzett szakembereink végzik. 

A szociális- és gyermekvédelmi, kormányzati létesítmények kártevőirtása összetett feladat. A lakók, dolgozók tartósan a legtöbb esetben nem tarthatóak távol az irtandó területtől. A kezelést követően a helységet szinte azonnal vissza kell tudni adni használatra. A hagyományos irtási módszerek alkalmazása esetén ez nem előnyös. A hatékony és eredményes irtás érdekében az eljárási rendet, minden esetben a vezető gázmester a létesítmény vezető személy segítségével tudja a leghatékonyabban kidolgozni, hogy a kívánt eredmény megvalósuljon. 

Az intézményekben jelen lévő személyek változó higiéniai és kulturális szokásai nagyban befolyásolják a kártevők megtelepedését. Amennyiben a kártevő fertőzöttség kialakulásának veszélyeit idejében felismerjék a képzett szakemberek meggátolják elterjedésüket. A létesítmények vezetőinek egyre nagyobb anyagi teher a rosszul szervezett kártevőirtás. Cégünk, igény esetén ingyenes szakmai állásfoglalást készít. annak Az intézmény vezetősége a fenntartó felé megfelelő dokumentumot tud adni a kialakult kártevő fertőzöttségről és felszámolásának lehetőségeiről. 

 

Az egészségügyi intézményekben történő kártevőirtás a járványügyi és közegészségügyi kockázatok megelőzését és csökkentését hivatott megcélozni. A kórházak, klinikák és kisebb egészségcentrumok, házi orvosi rendelők előnyben részesítik a megelőző rovar és rágcsálóirtást. Ezeknél az intézményeknél az integrált kártevő mentesítés (IPM) rendszerű proaktív védekezés bevezetését ajánljuk. Az intézményekben az IPM üzemeltetése számtalan előnnyel jár. A mindennapi működést minimálisan befolyásolja. Nincs fölösleges irtószer felhasználás. A gyenge immunrendszerű betegeket indokolatlan toxikológiai terhelés alá helyezni, nem tartozik a legjobb megoldások közé. A folyamatos és pontos dokumentálás elengedhetetlenül szükséges. Ez lehetővé teszi a fertőzöttségi szint nyomon követését. 

Az egészségügyi intézmények épületeit kiemelt műszaki állapotban és higiéniai szinten lenne szükséges üzemeltetni. Ezeket a szükséges körülményeket nem minden esetben tudják az egészségügy számára biztosítani. Az egészségügyi kártevők által terjesztett fertőzések és járványok az ilyen állapotú ingatlanokban könnyebben és gyorsabban terjednek. Hatásai a betegek állapotának romlásához, esetlegleges halálos végkimeneteléhez vezethet. A nem megfelelően szervezett és gondatlan irtási kivitelezésnek következményei lehetnek. A létesítményekben a rágcsálók és rovarok állandó jelenléte figyelhető meg. Az egyszerűen megtelepedett és elszaporodott kártevőket rendszeres irtási munkálatok mellet is nehéz a minimális szintre szorítani. Az intézmények pénzügyi forrásai sokszor nem teszik lehetővé, hogy a kártevőirtó szakemberek alternatív módszereket is alkalmazzanak. A hagyományos permetezés napjaink legelfogadottabb és olcsóbb technológiája. 

Az egészségügyi intézményekben különféle a rágcsáló és rovar előfordulhat. Vannak olyan kártevők, amik meghatározott betegségek terjesztésében játszanak szerepet. Sok kártevő pusztán jelenlétével és pszichés hatásukkal akadályozzák a betegek gyógyulását. 

 

Az oktatási intézményekben a dolgozók és tanulók egészségügyi védelme érdekében a kártevők elleni védekezés elengedhetetlen. A mindennapok során a legtöbb időt a gyermekek az iskolákban töltik. Fontos szerepet kell, hogy kapjon a kártevők elleni védekezés. A mindennapok során az a tapasztalat, hogy nem fektetnek kellő hangsúlyt az intézményi fenntartók a kártevőírtásra. 

A legtöbb esetben a jogszabály által meghatározott, évente kettő alkalommal védekeznek a létesítmények a kártevők ellen. Ez az évi két alkalom valójában a kártevők fejlődését, szaporodását, a bejutás és behurcolás kockázatát. A rovarirtószerek hatástartósságát (8-12 hét) figyelembe véve elmondhatjuk hogy nem elegendő mennyiség. A kártevők elleni védekezés megvalósulása, a rendelkező jogszabály alapján és a szakemberek által alkalmazott módszerekkel történik. 

 

kulturális intézményekben az évi két kötelező alkalom felett is érdemes többet foglalkozni a rovar és rágcsáló írtással. A kulturális intézményeket az átlagnál többen látogatják napi szinten, így veszély forrás lehet egy járvány elterjedésében.    

 

 

johns-hopkins-university-g2a1f73064_1280.jpg (400 KB)

 

 

Ha szeretné elkerülni a kártevők elszaporodását, hívjon minket bizalommal! 

Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a kártevők elleni védekezés területein. Ha megjelennek a kártevők, fontos a gyors reakció. Amennyiben kártevő jelenlétét észleli, minél hamarabb keressen fel minket. A legkorszerűbb módszerekkel és anyagokkal orvosoljuk a problémát. Kártevő-mentesítjük az épületet, kedvező áron! 

 

Az integrált kártevőírtás folyamat a következő: 

  • Ügyféllel való kommunikáció telefonon vagy e-mailben  
  • Helyszín felmérése és annak bejárása 
  • A kártevők faji és mennyiségi meghatározása, mely alapján eldönthető, hogy szükséges a kártevőírtás  
  • Javaslatokat teszünk a higiéniai és a műszaki hiányosságok megszüntetésére.  
  • Amennyiben beavatkozásra van szükség, az IPM-program kockázat szempontjából értékeli a megfelelő ellenőrzési módszer hatékonyságát.  
  • Minden esetben a hatékony, de legkevésbé kockázatos módszert választjuk (feromonok, mechanikus csapdák, attraktánsok)  
  • Megfigyelés  
  • Amennyiben a kevésbé kockázatos kártevő irtás nem a megfelelő hatást fejti ki, akkor alkalmazzuk a rovarirtószer célzott permetezését.  
  • Folyamatos és pontos dokumentálás. Ezzel nyomon követhető a célzott terület kártevőhelyzetének össze információja.  

Kérjen ajánlatot online, most!