Telefonszám

Hívj minket!

+36 30 458 6407

Email

Küldj üzenetet!

info@kartevok.hu

ajánlatot kérek

Épület üzemeltetés

Az épület, ingatlan üzemeltetés és a létesítmény gazdálkodás során a rovarirtást, rágcsálóirtást egy részfeladatnak tekintik. Kevesebb figyelmet kap, mint más szolgáltatások biztosítása. Az igények és elvárások magasak. Rovar és rágcsáló mentes legyen a környezet, ez az alap elvárás az épületek tekintetében. 

A kártevők elleni védekezést a terület funkciója, rendeltetése és az objektum használói határozzák meg. Az épület üzemeltetés során is, hasonlóan a lakossági rovar írtáshoz, nagyon fontos, hogy első lépésként felérjük a kártevők típusát és mértékét. Személyre szabott árajánlatot készítünk az ügyfelek részére, valamint a nyomon követes is nagyon fontos. Mindenképpen javasolt az ingatlan tulajdonosát, bérlőjét, használóját a kártevőirtó szakemberrel közvetlen egyeztetésre összekapcsolni. 

Az épület üzemeltetők a vállalkozási szerződésekben rovarirtásra és rágcsálóirtásra kötnek szerződést. Ez sokszor félreértéseket, vitás helyzeteket eredményez. A kártevőirtó szakmunkás és az egészségügyi gázmester elsődlegesen az egészségügyi kártevők irtására szakosodtak. Az általuk felhasználható rovarirtó, rágcsálóirtó készítmények is ezen szakterület kártevőinek irtására engedélyezettek. 

A fertőtlenítés a rovarirtással hasonló módon, felületpermetezéssel történik. Ez a leghatékonyabb kémiai védekezési mód a társasházaknál. Az épületek területén történt fertőtlenítést követően, rövid időn belül használatba lehet venni. Fertőtlenítjük a járványügyi szempontból kritikus területeket: ki-bejáratokat, a korlátokat, kapaszkodókat, a liftet, liftajtókat, postaládákat, valamint a villanykapcsolókat. 

A fertőtlenítést képzett egészségügyi fertőtlenítők fogják végezni. Cégünk több éves tapasztalattal folytat harcot valamilyen formában a járványok ellen.  

A kártevők elleni védekezésre mindenhol szükség van. Bárhol megjelenhetnek, és hatalmas károkat is okozhatnak. Egy raktár, mezőgazdasági, illetve ipari létesítmény, de akár egy irodaház is “megfertőződhet”. A megelőzés, illetve a gyors reagálás együttese segíthet a károk minimalizálásában. 

Ha szeretné elkerülni a kártevők elszaporodását, vegye igénybe szolgáltatásunkat! Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a kártevők elleni védekezés különböző területein. Ha megjelennek a kártevők, fontos a gyors reakció. Akkor. amikor észleli a jeleket, a lehető leghamarabb keressen fel bennünket. A legkorszerűbb módszerekkel, illetve anyagokkal vesszük fel a harcot a kártevők ellen. Kártevő-mentesítjük az épületet, rugalmas munkavégzéssel, kedvező áron! 

Amennyiben szeretne megbízni bennünket a kártevők elleni védekezés kivitelezésével, vagy ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot.  

 

corona-gc3138d7de_1280.jpg (346 KB)

 

Az épületekben történő kártevő irtás menete:  

  • Felmérés - felmérjük a helyszínt és az ügyfél igényeit. Azonosítjuk a kártevőket és megkeressük a kiváltó okot és kockázatot elemzünk.   
  • Munkaterv készítése - a jogszabályoknak megfelelően felállítjuk a munkatervet. 
  • Ajánlatkészítés - igényre szabott, egyedi árajánlatot készítünk. Az ajánlat tartalmazza a kártevők ellenei védekezésben használt szerelvények telepítését és az utókövetési tevékenységet. 
  • Munkavégzés - a tervet megvalósítjuk. Személyre szabott dokumentációs csomagot készítünk.  
  • Ellenőrzés - monitorozást végzünk és fenntartjuk a kártevők mentes állapotot.  

Kérjen ajánlatot online, most!