Telefonszám

Hívj minket!

+36 30 458 6407

Email

Küldj üzenetet!

info@kartevok.hu

ajánlatot kérek

Rágcsáló és rovarirtás

A cégünk szakemberei arra törekednek, hogy szakszerű és biztonságos megoldást nyújtsanak a szolgáltatásaink elvégzése során. A több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani lakossági és céges ügyfeleink részére egyaránt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az elégedett ügyfeleink.  
A szolgáltatásunkra minőséget és garanciát vállalunk. Kifogástalan minőségi szoltáltatásaink meghatározó eleme, hogy ügyfeleink számára a lehető legrövidebb idő alatt nyújtsunk megoldást.  

Ügyfeleink között szerepelnek magánszemélyek (kertes házak és panel lakások) és cégek (élelmiszergyártó és forgalmazó cégek, raktárak, szállodák, vendéglátó ipari egységek, kórházak, közintézmények, közékeztetési egységek, áruházak stb). Ügyfeleink számára a szakszerű rovar és rágcsálóírtás mellett szaktanácsokat is adunk érdekében, hogy a kártevő mentes környezet sokáig fennmaradjon.  

Szolgáltatásink során arra törekszünk, hogy a megrendelőink maximálisan elégedettek legyenek az elvégzett munka eredményével és minőségével. A kivitelezések szakmai kifogástalanságára fektessük a hangsúlyt. A megrendelőink végzett tevékenység összhangban van a HACCP által kiadott előírásokkal és a környezetvédelmi szabályokkal.  

A vállalkozásunk nyomon követi és alkalmazza a legmodernebb eljárásokat. Irtószeres és írtószer mentes technológiánk minden környezetre és egészségre gyakorolt károsító hatást mellőz.  

Cégünkön belül törekszünk arra, hogy ne csak az ügyfeleink, de a kollégáink is elégedettek legyenek. Kiegyensúlyozott munkakörülményeket és légkört teremtünk, ami a dolgozói elégedettséget növeli. Ezért is lehetséges az, hogy kollégáink jobban teljesítenek munkájuk során és évekig a csapatunk hűséges részét alkotják.  

Az új technológiák és védekezési módszerek megismerése érdekében éves szinten részt veszünk hazai és nemzetközi rendezvényeken. Ez növeli a vállalkozásunk eredményességét. A felhasznált termékeket nemzetközileg elismert végektől szerezzük be, közvetlenül. Ezzel is garantálni tudjuk a kiváló minőséget ügyfeleink számára.  

kérj ajánlatot telefonon vagy online!

Ajánlat +36 30 458 6407 ajánlatot kérek Ajánlatot kérek

A rágcsálóírtást egészségügyi gázmester és nyövényvédelmi szakembereink végzik. Több évtizedes szakmai tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Szakmai tudásunkkal állunk a lakossági és a céges ügyfeleink rendelkezésére egyaránt, legyen szó a legkisebb rágcsálótól a legnagyobbig.  

 

A háztartásokban, irodákban, raktárakban számos, különféle rágcsáló jelenhet problémát. A kártevők terjeszthetnek betegségeket, károkat okoznak, gyorsan szaporodnak és nagyon nehéz megszabadulni tőlük. A házi praktikák kis ideig vagy egyáltalán nem jelentenek megoldást. Érdemes a feladat megoldását egy hozzáértő szakemberre bízni.  
Legyen szó bármilyen kártevőről, hívjon minket bizalommal és megoldjuk a problémát. Tapasztalt csapatunknak hála, nem kell tovább idegeskednie, mert megoldjuk, hogy a kártevők végleg eltűnjenek és Ön nyugodtan éljen tovább.  

 

Amennyiben nem tudta beazonosítani, hogy milyen kórokozóval áll szembe, hívjon minket vagy küldjön róla egy fotót. Mindenben állunk ügyfeleink rendelkezésére!   

 

Környezetünkben közvetlenül és időszakosan megjelenhetnek rágcsálók és kártevők. A leggyakoribb kártevők közé tartoznak a patkányok, egerek, ágyi poloska, hangya, rovarok, csótányok, mezei poloska (büdös bogár), molylepke. A házi praktikák ezek kiirtására rövid ideig vagy egyáltalán nem használnak. Amennyiben Ön valamilyen kártevővel küzd és az össze létező dolgot megtett, hogy megszabaduljon tőlük, de sikertelenül, úgy hívjon minket bizalommal és kártevő mentesítjük egész otthonát!  

 

 

 

person-white-chemical-protection-suit-doing-disinfection-pest-control-spraying-poison-kill-insects-rodents.jpg (15.50 MB)

 

 

 

 

Miért érdemes minket választani?  

Gyors segítségnyújtás 

Tapasztalt és megbízható szakemberek  

Hatékony kártevőírtás  

Monitoring rendszer  

Hosszú távú védelem  

 

Vegye fel velünk már ma a kapcsolatot elérhetőségeinken!  

 

Irtószeres és írtószermentes környezetbarát technológiát egyaránt alkalmazunk. A rágcsálóírtás területén a legfontosabb szempont számunkra, hogy egészségre és természetre teljesen ártalmatlan összetételű anyagokat használjunk.  

 

A kértevők elenni vádelem során a HACCP- rendszernek és minden előírt jogszabályi követelményt figyelembe véve végezzük a munkánkat.   

 

Évente minimum két alkalommal kötelező a rágcsálóirtás a következő területeken:  

 

 • Olyan területeken, ahol szilárd hulladékot tárolnak 
 • Olyan területeken, ahol folyékony hulladékot ártalmatlanító telepek vannak és a csatornahálózatban 
 • Mezőgazdasági egységek épületeiben. 
 • Állattenyésztő és állattartó telepeken 
 • Lakott területen fenntartott istállókban, állatkertekben 
 • A szerves ipari nyersanyagokat (csont, bőr stb.) feldolgozó üzemi területek, épületekben 
 • Nagyobb épületbontások és építkezések területén 
 • A folyó- és állóvizek, nyitott szennyvízlevezető árkok partszegélyein 
 • A folyami és tóparti kikötőkben 
 • Személy- és teherpályaudvarokon 
 • Autópálya pihenőkben 
 • Repülőtereken 
 • Raktárakban, üzletekben, üzemekben, ami az élelmiszerek és italok előállítására, tárolására, szállítására és forgalmazására szolgál 
 • A vásárcsarnokokban és piacokon 
 • A vendéglátó-ipari egységekben  
 • Közétkeztetési egységekben 

 

Amiért megéri minket választani

Több éves szakmai tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Azonnali kiszállás

A szolgáltatásinkat igénybe vevő ügyfelek problémáját a lehető legrövidebb időn belül megoldjuk.

Garanciát vállalunk

Szolgáltatásainkra garanciát vállalunk.

Hatékony megoldást nyújtunk

A piacon elérhető leghatékonyabb eszközökkel dolgozunk.

Monitoring rendszer

Nyomon követjük és ellenőrizzük az kárevőirtás sikerességét.

Kérjen ajánlatot online, most!