Telefonszám

Hívj minket!

+36 30 458 6407

Email

Küldj üzenetet!

info@kartevok.hu

ajánlatot kérek

Nyest, aki sosem rest

Az együttélés sosem könnyű, főleg, ha egy nyesttel történik ez. A nyest nyugodt, zavartalan helyeket kedveli. Ilyen a meleg tetőtér, garázsok, sufnik, nyári konyha, A szellőzőrendszereket és az autók motorterét is betelepítik. Könnyen felmászik ereszcsatornán.  

A nyest ürüléke és vizelete saját területét jelöli. Kellemetlen szaggal jár; ráadásul a vizelet akár az alsóbb szintekre is leszivároghat. A nyest a fészeképítéshez mindent felhasznál. Megrágja a szigetelést, a kábeleket, a műanyag borításokat, és bármit, ami az útjába kerül. Az autó motorterébe mászva egyetlen este alatt tönkre teheti a járművet. Láthatjuk tehát, hogy a nyest rossz szokásai komoly anyagi károkat okozhat. nekünk, Ezért érdemes minél előbb búcsút vennünk ingyenélő lakótásunktól. 

Számtalan népi praktika kering az interneten. Hatékonysága a gyakorlatban szinte rendszerint vall. A nyest tartós elűzése valójában komoly szakértelmet igényel. Ahhoz, hogy hatékonyan fel tudjuk lépni a nyest ellen, ismernünk kell pontosan az állatot. A nyest ugyanis egy ravasz ragadozó. 

A méreg kihelyezés Tiltott. Nem javasolt megoldás. Ha a nyest ellen mérgekkel próbálkozna, számolni kell a rothadás kockázatával. Egy ilyen szer elfogyasztására nehéz rávenni az állatot.  

iltis-g8710a9238_1280.jpg (313 KB)

 

Jelenleg nincs forgalomban nyest elleni méreg. A biocid szabályozás értelmében tilos is nyest ellen más kártevő irtására irányuló forgalomban lévő méreg kihelyezése. Ellenőrizni senki nem fogja, ennek ellenére tilos. Egér, és patkánymérgek kihelyezése nyest ellen nem engedélyezett. A véralvadásgátló hatóanyagú rágcsálóirtók elvben hatékonyak lennének. Az étrend miatt ezeket a mérgeket a nyest nem fogja elfogyasztani.  

A nyest elleni egyetlen lehetséges védekezési forma az élve fogó. A nyestet élve fogó csapdával befogni nagy kihívás. Óvatos ragadozóról. Mindenképpen strapabíró, rozsdamentes acélból készült, ketreces csapdát kell használni. Fontos tudni, hogy önmagában egy ilyen csapóajtós típus még nem garancia a befogásra.  

A csapda sikeressége nagyban függ attól, hogy mennyire tudjuk azt jól álcázni. Az élve fogó nyest csapda álcázása fontos ebben az esetben. Erre jó megoldás lehet a széna, szalma. Az a fontos, hogy ne lehessen érzékelni. 

kérj ajánlatot telefonon vagy online!

Ajánlat +36 30 458 6407 ajánlatot kérek Ajánlatot kérek

Amiért megéri minket választani

Több éves szakmai tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Azonnali kiszállás

A szolgáltatásinkat igénybe vevő ügyfelek problémáját a lehető legrövidebb időn belül megoldjuk.

Garanciát vállalunk

Szolgáltatásainkra garanciát vállalunk.

Hatékony megoldást nyújtunk

A piacon elérhető leghatékonyabb eszközökkel dolgozunk.

Monitoring rendszer

Nyomon követjük és ellenőrizzük az kárevőirtás sikerességét.

Kérjen ajánlatot online, most!