Telefonszám

Hívj minket!

+36 30 458 6407

Email

Küldj üzenetet!

info@kartevok.hu

ajánlatot kérek

Így dolgozunk!

 

Integrált kártevő mentési eljárás

Mit jelent az IPM? Az integrált kártevő mentesítés egy olyan stratégia, mely során a rendelkezésre álló összes módszer és alkalmazható eljárás egyesítésre kerül. Mindezt annak érdekében, hogy az adott célkártevők egyedszámát egy olyan küszöbszintre legyen csökkentve, mellyel már gazdasági károkat nem okoznak és az emberre nem jelentenek veszélyt.  

Vállalatunk szakemberei a kártevők kívánt küszöbszint alatt tartását az IPM program folyamatos fenntartásával tudják biztosítani. A stratégiai együttműködés során a területen tapasztalt teljeskörű információkat használjuk fel a kártevők elleni védekezésben. Az információkat a rendelkezésre álló kártevőirtó módszerekkel kombináljuk. Ez azt eredményezik, hogy a legkevesebb irtószer felhasználás mellett is magas hatékonysággal védekezünk a kártevők ellen. 

Hogyan működik az IPM program? 

Az IPM nem egy kártevőirtó módszer. A kártevőirtó szakemberek értékelésének, döntéseinek, megfigyeléseinek és ellenőrzésének sorozata. Az IPM stratégiai lényege, hogy a folyamatos ellenőrzéseket helyezi előtrébe. A hatékony ellenőrzés végzéséhez a korábbinál nagyobb szakmai felkészültségre van szükséges. Az integrált kártevőirtás során a kémiai, a fizikai és a biológiai módszerek kombináltan kerülnek felhasználásra. 

writing-ga925969a5_1280.jpg (144 KB)

 

 

A kártevőírtás a következő lépések alapján történik:  

 

  1. Az ügyfél és igényei felmérése. 

A helyszíni szemle alapján meghatározzuk a kialakult helyzet súlyosságát. Az előforduló kártevőket azonosítjuk és meghatározzuk elszaporodásuk mértékét. Felmérjük a kockázatokat. 

 

  1. Munkaterv készítése

Munkaterv készítése a jogszabályi előírásoknak és a HACCP követelményeinek megfelelően.  Valamint az önként vállalt minőségbiztosítási rendszereknek (ISO 22000, IFS, AIB, BRC stb.) megfelelően. 

  1. Ajánlatkészítés

Az ügyfél igényeire szabott egyedi ajánlatot készítünk. Az ajánlat tartalmazza a kártevők elleni védekezéshez használt írtószerek és szerelvények telepítését, valamint a monitoring tevékenységet. 

  1. Munkavégzés

Az elfogadott kártevő elleni mentesítési terv megvalósítása. Egyedi dokumentációs csomag készítése.  

  1. Ellenőrzés

A monitorozás segítségével meghatározzuk a rágcsálóírtás hatékonyságát. A monitorozást követően is fenntartjuk a kártevő mentes állapotot. Jelentést készítünk ügyfeleink számára. 

 

kérj ajánlatot telefonon vagy online!

Ajánlat +36 30 458 6407 ajánlatot kérek Ajánlatot kérek

Amiért megéri minket választani

Több éves szakmai tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Azonnali kiszállás

A szolgáltatásinkat igénybe vevő ügyfelek problémáját a lehető legrövidebb időn belül megoldjuk.

Garanciát vállalunk

Szolgáltatásainkra garanciát vállalunk.

Hatékony megoldást nyújtunk

A piacon elérhető leghatékonyabb eszközökkel dolgozunk.

Monitoring rendszer

Nyomon követjük és ellenőrizzük az kárevőirtás sikerességét.

Kérjen ajánlatot online, most!