Telefonszám

Hívj minket!

+36 30 458 6407

Email

Küldj üzenetet!

info@kartevok.hu

ajánlatot kérek

Házi praktikák a pókok ellen   

A pókokat nem kell egyből kiirtani az otthonokból. Vannak egyszerű praktikák arra, hogy távol tudjuk tartani őket.  

A pókok nagyon hasznosak munkát végeznek. Hálójukba gyűjtik a rovarokat. Sokan azonban a puszta látványuktól rosszul vannak. Mivel szeretnél találkozni inkább? Pár pókkal vagy esetleg fülbemászókkal, legyekkel, szúnyogokkal esetleg csótányokkal? Ugyanis a pókok ezeket mind összegyűjtik. 

Magyarországon nem élnek mérges pókok. Riasztó külsőjük lehet, de nincs mitől tartani tőlük. Vannak azonban olyan házi praktikák, melyek segítségével védekezhetsz a pókok ellen.  

 

spider-g453b72b9e_1280.jpg (218 KB)

 

 

Tarts rendet  

 

A házban/lakásban érdemes mindig rendet tartani. A cipőket, könyveket, ruhákat a szekrényekbe, esetleg a dobozokba érdemes tárolni. A pókok és az áldozatai is a félreeső, árnyékos helyeket szeretik.  

 

A pókhálókat érdemes eltávolítani  

A pókok szeretik a zavartalan környezetet. A pókhálók eltávolítása azt válthatja ki a pókokból, hogy az adott környezet nem elég nyugodt és biztonságos számukra. Ennek köszönhetően új helyet keresnek maguknak. A pótháló eltávolítását érdemes elvégezni a házak faláról, a garázsból, tárolókból, ablakok és szúnyoghálók sarkából.  

 

Házkörüli teendők  

A pókok a házak körüli területeket is nagyon kedvelik. Érdemes a kertben és a teraszon is rendet tartani. A túl nagy fű, az összeszedett levél kupacok, a farakás és a széthagyott tárgyak is vonzó célpontok a pókok számára. Az udvaron is érdemes rendet tartani.  

 

Világítás  

A ház körüli és a házban lévő világításra is érdemes figyelmet fordítani. A rovarok ugyanis a nagy fényhez vonzódnak leginkább. Főleg a ház külső világítását kell a lehető legalacsonyabb szintre venni. A legjobb, egy mozgásérzékelő lámpa.  

 

Természetes riasztószer  

A házi pókriasztó tekintetében, a legjobb, ha ecetet, vizet és borsmenta-olajat keversz össze. Mindezt egy szórófejes flakonban a problémás helyekre fújod. Ennek hatására csökken a pókok száma.   

kérj ajánlatot telefonon vagy online!

Ajánlat +36 30 458 6407 ajánlatot kérek Ajánlatot kérek

Amiért megéri minket választani

Több éves szakmai tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Azonnali kiszállás

A szolgáltatásinkat igénybe vevő ügyfelek problémáját a lehető legrövidebb időn belül megoldjuk.

Garanciát vállalunk

Szolgáltatásainkra garanciát vállalunk.

Hatékony megoldást nyújtunk

A piacon elérhető leghatékonyabb eszközökkel dolgozunk.

Monitoring rendszer

Nyomon követjük és ellenőrizzük az kárevőirtás sikerességét.

Kérjen ajánlatot online, most!