Telefonszám

Hívj minket!

+36 30 458 6407

Email

Küldj üzenetet!

info@kartevok.hu

ajánlatot kérek

HACCP

A HACCP rovar és rágcsálóírtás, monitoring kiépítés során cégünk garantálja, hogy munkánk és az ezután kiállított dokumentumok minden esetben megfelelnek az ellenőrző hatóság szigorú előírásainak.

Szabályos és megfelelő dokumentációt állítunk ki vállalkozásának, biztosítjuk a rovar és rágcsálómentes állapotot és minderre garanciát vállalunk.

A “18/1998. (VI. 3.) NM rendelet 36. § alapján évente minimum két alkalommal rovar és rágcsálóirtást kell végezni minden élelmiszerrel foglalkozó vállalkozás tevékenységi helyén. Magyarországon a HACCP – rendszer törvénybe való beiktatása és rendszeres működtetése az élelmiszerek és italok előállítására, szállítására, tárolására és forgalmazására szolgáló területeken kötelező.

Az élelmiszer biztonsági előírások alapján a rovar és rágcsálóírtás kötelező érvényű. Kizárólag szakképzett személy végezheti, függetlenül attól, hogy előzőleg volt-e az adott területen rovar vagy rágcsáló. A kártevők elleni védekezést monitoring tevékenységgel végzi a cégünk. Ennek az eljárásnak a segítségével megelőzhető a kártevők elszaporodása.

Hívjon telefonon!

Ajánlat +36 30 458 6407
A HACCP jogszabályi kártevőírtás: Az integrált kártevőírtás során az árajánlat ingyenes, kiszállási költséget nem számítunk fel és a dokumentációt is ingyen készítsük el.

A monitoring alapú rovar és rágcsálóírtás legnagyobb előnye, hogy a félévente esedékes irtás során az adott helyiséget nem kell bezárni, ugyanis a munkavégzést nem zavarja. Írtószermentes és mechanikus eszközöket, zárt szerelvényeket alkalmazunk, melyek nem jelentenek veszélyt az élelmiszeripari termékekre.

Kérjen ajánlatot online, most!

Legyen Önnek és vállalkozásának rovar és rágcsálóírtás szerződés a kezében, még a MAI napon!

Abban az esetben, ha az ellenőrző szervek hirtelen jelentik be az érkezésüket, nincs semmi oka a pánikra. Nincs kizárva, hogy még aznap kitudunk menni a munkát elvégezni. Ha mégsem sikerülne, akkor is van megoldás! A HACCP kártevőírtás megrendelése napján kiállítunk Önnek egy szerződést a szolgáltatásunkról, melyet elküldünk e-mailben. A dokumentum nem igazolja a munkavégzést, de Ön mégis igazolni tudja az ellenőrző szervek felé, hogy szerződése van. Ezzel a dokumentummal elkerülhető a pénzbírság kiszabása. A szerződés aláírását követő pár napon belül elvégezzük az előírásoknak megfelelő írtást és átadjuk a szolgáltatásról szóló dokumentumokat. A szerződés a jövőre nézve semmilyen kötelezettséggel nem, bármikor megszüntethető és ingyenes.

A HACCP rovar és rágcsálóírtás kapcsán a legfontosabb tudnivalók: