Telefonszám

Hívj minket!

+36 30 458 6407

Email

Küldj üzenetet!

info@kartevok.hu

ajánlatot kérek

GY.I.K

Az emberek szervezetésre és a háziállatok egészségére a vegyszerek lehetnek káros hatással?

Cégünk az Európai Unió által is engedélyezett, teljesen biztonságos szerekkel végzi az írtást. Az emberi szervezetre és a háziállatok egészségére semmilyen káros hatással nincs. Az előírások pontos betartásával semmilyen káros hatás nem jelentkezhet.

Az irtás során a szétpermetezett szer maradandó nyomot hagy a padlón és a falon?

A vegyszerek nem hagynak nyomot a padlón és a falakon a száradás után. Vannak szagtalan vegyszerek és olyanok is, melynek lehet enyhe kellemetlen szaga, ami rövid időn belül elmúlik.

Mennyi idő alatt tűnnek el végleg kártevők az épületekből?

Ez két dologtól függ. Első az, hogy milyen kártevővel állnak szemben és milyen nagy a fertőzöttség. A kártevőirtás órákon belül megoldható, de vannak esetek, melyek több napot és alkalmat igényelnek.

Mitől függ a garancia?

Bizonyos esetekben elegendő egyszer elvégezni az irtás, de vannak olyan területek és fertőzöttségek, ahol ez több alkalmat vesz igénybe. Ha az ügyfél betartja a munkatervet és az előírt számú irtás lett elvégezve, úgy 3 hónap garanciát vállalunk munkánkra. Az irtás után nem szabad felmosni.

 

kérj ajánlatot telefonon vagy online!

Ajánlat +36 30 458 6407 ajánlatot kérek Ajánlatot kérek

Mit kell tennem irtás előtt?

Érdemes szabaddá tenni a sarkokat, fali széleket, küszöböket. Irtás előtt célszerű elvégezni a takarítást, ugyanis utána pár napig ezt nem lehet megtenni. Az irtási módszerek nagyobb előkészületet nem igényelnek. Bútorokat érdemes a faltól elmozdítani.

Az árajánlat változhat?

Árajánlatot e-mailben, telefonon történik. Abban az esetben, ha az ügyfél rosszul adta meg az irtási terület nagyságát és a fertőzöttség mértékét, az ár minimálisan változhat. Alacsonyabb, vagy drágább is lehet.

 

A csótányok okoznak gondot. Mit tudnak ajánlani ellenük?

Abban az esetben, ha a csótányok csak ritkán bukkannak fel, helyezzenek ki csótánycsapdákat. A mosdó alá és a wc mögé is rakhatunk. Hatékony még a csótányírtó aeroszol és a permet, valamint a porzószer. A használati utasítások betartása mellett alkalmazhatóak ezek az eljárások. Amennyiben nem jár sikerrel házilag, úgy keressen minket bizalommal.

 

Miből ismerem fel, hogy ágyi poloska került be az otthonomba?  

Amennyiben szokatlan, csoportos csípéseket tapasztal a bőrén, az ágyban ürülék nyomokat talál az már okot adhat a gyanakvásra. Ha Ön nem ismeri fel az ágyi poloskát, küldjön róla fotót nekünk, és segítünk a beazonosításban.

 

 

Amiért megéri minket választani

Több éves szakmai tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Azonnali kiszállás

A szolgáltatásinkat igénybe vevő ügyfelek problémáját a lehető legrövidebb időn belül megoldjuk.

Garanciát vállalunk

Szolgáltatásainkra garanciát vállalunk.

Hatékony megoldást nyújtunk

A piacon elérhető leghatékonyabb eszközökkel dolgozunk.

Monitoring rendszer

Nyomon követjük és ellenőrizzük az kárevőirtás sikerességét.

Kérjen ajánlatot online, most!